Powerwalk60+ (uitleg)

 

Een mens is nooit te oud om te POWERWALKEN ! door de natuurlijke manier van bewegen is POWERWALKEN ( we wandelen allemaal) niet blessure gevoelig en kan tot op hoge leeftijd  beoefend worden.

Door regelmatig te bewegen  blijft je langer gezond en fit en door actief  te bewegen wordt er veel gewonnen aan spierkracht en coordinatie wat een belangrijk item is bij het gezond ouder worden.

 

 De les  POWERWALK 60+ is een gezellige  groepsles  en toegankelijke voor iedereen  en alle niveau's, echter moet je wel  al in staat moet zijn om minimaal 15 minuten  aaneengesloten te kunnen wandelen.

Tijdens deze groeplessen wordt er met een aangepaste intensiteit gelopen en doen we rustige spierversterkende oefeningen tussendoor 

Uiteraard wordt de techniek van het POWERWALKEN iedere les weer besproken zodat je altijd kunt instappen.

 

De groepslessen vinden plaats in de buitenlucht en daardoor  zal je lichaam extra vitamine D aanmaken die  weer zorgt voor je energiestofwisseling waardoor je je na een uurtje POWERWALKEN fris en energiek voelt.

 

 

Je werkt aan je gezondheid en je hebt  er plezier in waardoor de trainingen en coaching makkelijk zijn vol te houden

POWERWALKEN is de basis van een zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn/haar doelstellingen laten bereiken, dit kan zijn:

Afslanken,Beter conditie krijgen ,Hoger energieniveau en meer zelfvertrouwen opbouwen.

Neem NU de beslissing om op een leuke         en verantwoorde manier aan je                                        gezondheid te werken.